Pannkakor

Ingredienser, 2 portioner
2 ägg
4 dl laktosfri mjölk
2,5 dl glutenfri mjölmix
1 tsk fiberhusk
1 tsk salt
2 msk socker
 
Gör så här
Vispa ihop ägg, socker, salt och 1/4 av mjölken i en bunke. Häll i glutenfri mjölmix och fiberhusk och vispa tills det inte finns några klumpar, vispa då i mjölken. Låt smeten svälla ca 10 minuter. Stek i stekpanna med laktosfritt smör.
 
 
2 kommentarer publicerat i Frukost, Lunch, Mat, Middag, Recept;
Taggar: FODMAP, Frukost, Glutenfritt, Laktosfritt, Mat, Mellanmål, Middag, Recept Print Friendly and PDF
#1 - - Jimmy:

Denna var kanon! Fortsätt lägg ut, jag behöver mer inspiration då jag precis blivit sambo med min tjej som har IBS!
Mycket goda, rekommenderas!

#2 - - Theres:

Tack för bra recept! Godare än vanliga 😊