Stekpannebröd

Dagens frukost blev snabba och enkla stekpannebröd. Mums! Kavla extra tunnt så blir det tunnbröd! Recept härifrån.
 
Ingredienser, 4 st
1-1,5 dl laktosfri mjölk
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
0,5 msk mörk sirap
3 dl glutenfri mjölmix
 
Gör så här
Rör ihop alla ingredienser i en bunke, knåda sedan för hand. Dela degen i fyra bitar och forma runda bollar. Kavla ut bollarna till platta kakor, ju tunnare desto bättre tycker jag! Stek i torr stekpanna på medelstark värme, ca 2 min per sida.
 
 
 
2 kommentarer publicerat i Bröd, Recept;
Taggar: Baka, Bröd, FODMAP, Frukost, Glutenfritt, Laktosfritt Print Friendly and PDF
#1 - - Anonym:

Anbefales. Veldig godt!

Svar: Kul att höra! :)
Frida

#2 - - Ingrid:

Deilig til frokost og kvelds:)