Våfflor

Här firades våffeldagen i efterhand! Personligen gillar jag äggvåfflor bättre än frasvåfflor eftersom jag tycker att de smakar mer. Och äter man dem direkt från våffeljärnet är de härligt frasiga ändå! :) Receptet är en variant på det här receptet.

Ingredienser, 2 personer
3 dl glutenfri mjölmix
50 g laktosfritt smör
3 dl laktosfri mjölk
2 ägg
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
 
Gör så här
Smält smöret.
 
Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
 
Tillsätt mjölken och vispa till en slät smet.
 
Vispa i smör och ägg.
 
Grädda smeten i våffeljärn.
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Efterrätt, Frukost, Lunch, Mat, Mellanmål, Middag, Recept;
Taggar: Efterrätt, FODMAP, Frukost, Glutenfritt, Laktosfritt, Lunch, Mat, Mellanmål, Middag, Recept Print Friendly and PDF